Retourneren

Retourbeleid

Bij Slaaplekkerder.nl geniet je altijd van 30 dagen slaapgarantie. Het is dus mogelijk om binnen 30 dagen na ontvangst je bestelling te retourneren. Het product moet compleet en in originele verpakking geretourneerd worden, mag geen haar of andere menselijk materiaal bevatten en moet in originele en onbeschadigde staat zijn. Kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

Hoe kun je jouw bestelling retourneren?

 1. Meldt je retour per mail aan bij onze klantenservice. Dit doe je door een mailtje te sturen naar: klantenservice@slaaplekkerder.nl. Vermeldt in deze mail duidelijk je naam, bestelnummer, mailadres, adresgegevens en een duidelijke beschrijving over de retourreden (zodat wij je hierna goed kunnen helpen). 
 2. Je kunt zelf bepalen met welk postorderbedrijf jij jouw retourbestelling laat verzenden. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Het retouradres van ons magazijn is: Hanzepoort 14, 7575DA, Oldenzaal. 
 3. Wij bieden alle klanten 30 dagen slaapgarantie, toch zijn er wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om je bestelling te kunnen retourneren:
  • Het product moet compleet en in originele verpakking geretourneerd worden.
  • De productverpakking mag nooit als verzenddoos gebruikt worden! Dus gebruik een (grote) stevige doos om je bestelling te retourneren. De productverpakking moet onbeschadigd en in originele staat terugkomen. Indien wij een beschadigde productverpakking of een product zonder productverpakking ontvangen, sturen wij de bestelling terug naar de klant.
  • Het product moet ook onbeschadigd en in originele. staat bij ons terugkomen. Het mag geen haar, vlekken of ander menselijk materiaal bevatten. Indien dit niet in orde is, sturen wij bestelling terug naar de klant.
  • Vermeldt duidelijk op de (grote) stevige doos (bij voorkeur de originele verzenddoos waarin je de bestelling ontvangen hebt) je naam, bestelnummer en adresgegevens.

Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt en/of beoordeeld, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket bij ons in het magazijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wil je jouw bestelling omruilen voor een ander product? Dat kan!

Het is uiteraard ook mogelijk om je bestelling om te ruilen. In dat geval zijn de retourkosten voor Slaaplekkerder.nl. Stuur hiervoor een mailtje naar klantenservice@slaaplekkerder.nl, vermeldt hierbij duidelijk je naambestelnummer en adresgegevens. Vermeldt hierbij ook duidelijk voor welk product(gewicht) jij jouw bestelling wil laten omruilen. Dan pakken we het per mail met je op.

 

Nederlands