Herroepingsrecht

Retourneren

Bij Slaaplekkerder.nl geniet je altijd van 30 dagen slaapgarantie. Het is dus mogelijk om binnen 30 dagen na ontvangst je bestelling te retourneren. Het product moet compleet en in originele verpakking geretourneerd worden, mag geen haar of andere menselijk materiaal bevatten en moet in originele en onbeschadigde staat zijn. Kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten van de klant naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Slaaplekkerder.nl geretourneerd moeten worden.

Hoe kun je jouw bestelling retourneren?

 1. Meldt je retour per mail aan bij onze klantenservice. Dit doe je door een mailtje te sturen naar: klantenservice@slaaplekkerder.nl. Vermeldt in deze mail duidelijk je naam, bestelnummer, mailadres, adresgegevens en een duidelijke beschrijving over de retourreden (zodat wij je hierna goed kunnen helpen). 
 2. Je kunt zelf bepalen met welk postorderbedrijf jij jouw retourbestelling laat verzenden. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Het retouradres van ons magazijn is: Hanzepoort 14, 7575DA, Oldenzaal. 
 3. Wij bieden alle klanten 30 dagen slaapgarantie, toch zijn er wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om je bestelling te kunnen retourneren:
  • Het product moet compleet en in originele verpakking geretourneerd worden.
  • De productverpakking mag nooit als verzenddoos gebruikt worden! Dus gebruik een (grote) stevige doos om je bestelling te retourneren. De productverpakking moet onbeschadigd en in originele staat terugkomen. Indien wij een beschadigde productverpakking of een product zonder productverpakking ontvangen, sturen wij de bestelling terug naar de klant.
  • Het product moet ook onbeschadigd en in originele. staat bij ons terugkomen. Het mag geen haar, vlekken of ander menselijk materiaal bevatten. Indien dit niet in orde is, sturen wij bestelling terug naar de klant.
  • Vermeldt duidelijk op de (grote) stevige doos (bij voorkeur de originele verzenddoos waarin je de bestelling ontvangen hebt) je naam, bestelnummer en adresgegevens.

Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt en/of beoordeeld, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket bij ons in het magazijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 

 1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 5. die snel kunnen bederven of verouderen;
 6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 7. voor losse kranten en tijdschriften;
 8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 

Garantie

Bij Slaaplekkerder.nl heb je 30 dagen slaapgarantie om het producten te beoordelen en te testen. Je mag het product gedeeltelijk uit de verpakking halen om het product goed te kunnen beoordelen. Zodra het product niet wordt gewassen volgens het wasvoorschrift, vervalt de garantie.

Over je aankoop is de wettelijke garantie van kracht, eventuele door ons extra aangeboden garanties doen daar niets aan af. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast mag je naar redelijkheid beoordelen of het product naar wens is.

Natuurlijk zijn wij als Slaaplekkerder.nl verantwoordelijk voor het leveren van een goed product. Indien het product fouten bevat of wij een fout hebben gemaakt, zullen wij zorgen voor een vergoeding of vervanging van het product. Indien het product verkeerd is gebruikt, of het verkeerde product is besteld, kunnen wij een vergoeding vragen

Identiteit van de ondernemer:

  • Slaaplekkerder.nl - TechCommerce B.V.
  • Torenallee 3, 5617BA Eindhoven,  Nederland
  • E-mailadres: Klantenservice@slaaplekkerder.nl
  • Kvk-nummer: 82151679
  • BTW-identificatienummer: NL862355771B01
Nederlands